We kunnen de relatiestatus van Jake Paul en Jutta Leerdam met steeds meer vertrouwen verschuiven naar ‘stapelverliefd op elkaar’. Nadat de Amerikaanse media al berichtten dat de twee niet van elkaar konden afblijven, komt de YouTube-ster nu zelf met de eerste beelden van handtastelijkheden naar buiten.

Lazy river
Jake en Jutta genieten momenteel van de zon in Puerto Rico, waar de YouTube-bokser met zijn broer Logan Paul een villa van 10 miljoen dollar bewoont. Op zijn Snapchat deelde Paul vandaag beelden van hun eerste gezamenlijke ‘beach day’, waarbij ze liggend op elkaar door een lazy river glijden in een lokaal waterparkje. Hoe romantisch. Hierbij houdt hij zich stevig vast aan het gespierde bovenbeen van Leerdam, waar niemand hem ongelijk in kan geven.

Update. Jake en Jutta maken het Insta-official. Ze hebben een relatie!

Bekijk de foto’s hieronder:

Waarom is Jake Paul controversieel?

Mocht u nu een immense hekel aan de heer Paul beginnen te krijgen, hieronder enkele controversen uit zijn verleden, om op feestjes en partijen te kunnen bezigen.

  • In 2017 werd Jake beschuldigd van het promoten van een piramidespel en het misleiden van zijn fans om deel te nemen aan de investering. Dit leidde tot een onderzoek door de Federal Trade Commission (FTC) en Jake moest uiteindelijk een boete betalen.
  • In 2018 werd hij beschuldigd van wangedrag tegenover zijn buren in Los Angeles, waar hij een huisfeestje had georganiseerd dat tot flinke overlast leidde voor buurtbewoners.
  • In 2019 kreeg Jake kritiek vanwege een video waarin hij en zijn vrienden een verlaten hotel in Japan bezochten en zich gedroegen op een respectloze manier. Dit veroorzaakte de nodige ophef in Japan.
  • In 2020 werd Jake beschuldigd van het overtreden van de regels omtrent de globale pandemie door feesten te geven in zijn huis terwijl hij beweerde dat hij zich aan de regels hield.

Bron: