Nicol Kremers heeft een pikante transformatie ondergaan. Blijkbaar vond Nicolleke haar voorgevel iets te klein, en om die reden heeft ze een flinke vergroting ondergaan. Welke cupmaat ze inmiddels heeft weten we niet, maar op Instagram deelt ze haar vernieuwde bos hout.

Bedelen voor geld

Er waren tijden dat Nicol Kremers moest bedelen als ze een hondenriempje wilde hebben voor Coco. Toen de omstreden vakantieparkenbaas Peter Gillis haar de deur uit bonjourde, stond de ‘realityster’ letterlijk met niks op straat.
Van ellende knoopte ze een relatie aan met ene Mike, een kapper die zichzelf barbier noemt omdat dat gewoon beter klinkt. De twee sliepen uit armoede op een luchtbedje in de kapsalon. Nicol, die zichzelf een ondernemer vindt, zag het licht en opende een Only-Fans account. Duizenden gewillige mannen betaalden twintig euri per maand voor pikante fotootjes van een moeder van vier kids.

Groter, groter, groter

In het begin kreeg La Kremers veel kritiek van betalende fans. Zij vonden haar content niet spannend genoeg en Nicol besloot daar wat aan te doen. We zagen haar al zonder broek op een politieauto kronkelen en onlangs bracht ze een bezoek aan de kerk, waar ze over haar gaten sprak in een biechthok.
In de afgelopen maanden liet Nicol haas voorgevel meermaals opspuiten. Want grote jetsers zijn populair bij volgers. En meer volgers betekent meer geld. De ‘onderneemster’ met een dikke vette bankrekening deelt een foto van haar nieuwe trots op Instagram. Onderstaand de beelden. Wil je ze helemaal ontbloot zien? Dan moet je een abonnementje afsluiten op haar kanaal.

Bron: