Nicol Kremers heeft laten weten alsnog aangifte te doen tegen Peter Gillis naar aanleiding van de mishandeling in de zomer van vorig jaar. In eerste instantie zou Nicol er geen zaak van maken, maar toen was Nicol nog financieel afhankelijk van de steenrijke Massa is Kassa-ster. Inmiddels is de situatie behoorlijk verandert en komt er een rechtszaak.

Gisteren verscheen een bericht op Twitter van misdaadverslaggever van RTL Boulevard Jermaine Ellenkamp: “De rechtszaak tegen Peter, die terecht zal staan op verdenking van mishandeling, is ingepland op 30 augustus bij de politierechter in Den Bosch. Peter zou op 29 mei vorig jaar zijn (ex) vriendin Nicol hebben mishandeld.” Nicol heeft Patty Brard laten weten deze week alsnog aangifte te doen: “Ze zegt dat ze deze week alsnog aangifte gaat doen van de mishandeling door Peter. Omdat zij destijds onder druk van Peter die aangifte ingetrokken zou hebben.” Daarbij heeft Nicol foto’s gestuurd naar Patty.

Nicol Kremers gaat vol in de aanval!
Nu vragen mensen zich af waarom Nicol nu ineens wél aangifte doet tegen Peter. Daar heeft Patty antwoord op: “Ze vindt dat ze op dit moment zo verschrikkelijk neergezet wordt door hem, ook in die nieuwe serie, dat ze denkt: ik ga helemaal geen rekening meer met jou houden. Ik ga het gewoon vertellen zoals het gebeurd is.” Ook meldt Patty bewijsmateriaal te hebben ontvangen van Nicol: “Er zijn bij de politie foto’s die ze mij ook heeft toegestuurd van die mishandeling. Ook filmpjes die ze heeft ingeleverd. Smeekbedes, geluidsopnames waarin zij hem twintig minuten vraagt om op te houden met… Kijk, deze beelden zien er niet uit alsof ze een gezellige carnavalspartij hebben gehad.” In de volgende beelden zijn verschillende foto’s te zien van een gehavende Nicol. Ook zijn er geluidsopnames waarin Nicol smeekt om op te houden met wat Peter haar aandoet. Beelden kunnen als schokkend worden ervaren:

Bron: