Iedereen die denkt dat peperdure crèmes ervoor zorgen dat je er weer jeugdig en zorgeloos uitziet, wordt voor eens en altijd uit die droom geholpen door Natasja Froger. Zij blijkt namelijk een crème te gebruiken van 200 euro per potje en het resultaat daarvan zien we al jaren op televisie: niet echt een aanmoediging om je portemonnee te trekken dus. Het is dan ook de vraag hoe blij het cosmeticamerk Valmont kan zijn met de onthulling van Froger dat dit merk haar favoriete crème levert.

Froger onthult in het vooraanstaande glamourtijdschrift Beau Monde dat ze een Valmont-verslaving heeft. “Die haal ik bij huidverzorgingsinstituut Esté uit Naarden waar ik al jaren kom. Dankzij mijn schoonheidsspecialiste gebruik ik producten van Valmont en ben ik verslaafd aan de renewing pack.”

Die crème kost 203,50 euro per 50 milliliter, is te zien op de website van ICI Paris XL. Voor de volledigheid staat ook de literprijs erbij: 4.070 euro. Niet zo gek dus dat René Froger hem begint te knijpen.

La Froger is er helemaal weg van. “Ik breng dat ’s morgens aan op m’n gezicht, dan loop ik naar beneden, laat de honden plassen in de tuin en haal de krant. Daarna ga ik douchen en haal een warme doek over m’n gezicht. Dan doe ik pas m’n dagcrème op. De renewing pack is ‘t allerlekkerst om mee te starten“, aldus de presentatrice.

Het ergste is nog dat Froger haar Valmont-potje behandelt alsof het Duo Penotti is. “De schoonheidsspecialiste vraagt wel eens of ik die pot leeglepel, zo hard gaat ’ie, haha.

Je hoeft niet zoveel op te doen, maar ik vind het zó lekker.

Bron: Mediacourant

Bron: