Volgens Yvonne Coldeweijer zouden Linda de Mol en Jeroen Rietbergen momenteel samen in Chili verblijven. Er is gerucht dat Linda haar overspelige (ex)vriend niet wil missen, maar dat kan een hoge prijs voor haar zijn. Jeroen Rietbergen’s gedrag bij The Voice was onacceptabel, Linda reageerde geschokt en verbrak de relatie.

Háár imago

Volgens weekblad Story en Yvonne Coldeweijer zou de relatiebreuk tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen kortstondig zijn geweest. Jeroen werd al snel weer bij Linda’s villa gesignaleerd, wat verbazing en onbegrip wekte. Waarom zou Linda hem toelaten terug in haar leven, aangezien hij tijdens hun relatie niet van andere vrouwen kon afblijven? Bovendien had de affaire, die door Tim Hofman wereldkundig werd gemaakt, ook geen goed gedaan aan Linda’s imago.

Jeroens obsessie

Linda de Mol wist dat er bij het programma “The Voice” van haar broer John, mannelijke BN’ers rondliepen die grensoverschrijdend gedrag vertoonden, maar zij had haar broer daarover niet ingelicht. Het is lastig te geloven dat ze nooit iets heeft geweten van Jeroen Rietbergen’s obsessie voor andere vrouwen. Hij stond bekend als “Vieze Jeroentje” en die reputatie was niet van de een op de andere dag opgebouwd, zoals zangeres Do duidelijk maakte.

‘Gewoon koekoek’

Volgens zangeres Do, heeft Jeroen Rietbergen twintig jaar geleden dingen gedaan waarvan zij toen zei dat hij “gewoon koekoek” was en dat hij dat niet moest doen. Hij vertoonde ongepast gedrag, maar nadat zij hem hierop aansprak, heeft hij dit nooit meer bij haar gedaan. Zij had de steun van haar collega’s die ook op de hoogte waren van zijn gedrag en hem aanspraken als hij “vieze praatjes” had. Hierdoor voelde zij zich gesterkt door haar omgeving.

Geloofwaardig
Yvonne Coldeweijer meldt dat Linda de Mol momenteel samen met Jeroen Rietbergen op vakantie is in Chili. Zij zouden zich daar onbespied wanen. Als dit waar is, dan zou Linda bij terugkeer in Nederland mogelijk voor moeilijke dilemma’s komen te staan. Zo zou ze moeten bekennen dat ze is gevallen voor de charmes van Vieze Jeroentje, wat haar geloofwaardigheid kan aantasten. Bovendien zou het voor haar moeilijk kunnen zijn om dit aan haar dochter Noa uit te leggen.

Teleurgesteld

Volgens Story wil dochter Noa namelijk niets meer te maken hebben met de man die zich seksueel heeft misdragen jegens jonge vrouwen die haar leeftijd hebben. In Story lezen we: ‘Ze was woest toen stiefvader Jeroen dit bekende en verbrak al het contact! In het dagelijkse leven, maar ook op social media verwijderde ze alles wat met Jeroen te maken had; Noa was intens teleurgesteld in de man die sinds 2007 haar stiefvader was en die rol met verve invulde.’

Voor de bus
Als Yvonne Coldeweijer het wederom bij het rechte eind heeft, dan heeft Linda heel wat om over na te denken. Want wat betekent dat voor haar relatie met Noa? Linda zei over Jeroen: ,,Iemand die een ernstige verslaving blijkt te hebben. Dat is een kenmerk van verslaving: de waarheid verdraaien. Maar hij is inmiddels voldoende kapotgemaakt, dus om hem nog meer voor de bus te gooien lijkt me overbodig.” Niet voor de bus, maar wel mee in het vliegtuig voor een vakantie in het verre Chili?

Bron: