Monique Westenberg en André Hazes zijn nu natuurlijk weer helemaal gelukkig in de liefde, maar dat is niet altijd zo geweest. André is namelijk ook nog een paar maanden samen geweest met Bridget Maasland. Monique reageert nu voor het eerst op die relatie.

Relatie

In een interview met LINDA. spreekt Monique openhartig over haar relatie met André en vertelt ze wat ze van André’s relatie met Bridget vond. “Toen ik hoorde om wie het ging dacht ik meteen: nu snap ik het, dit gaat ’m verder niet worden”, vertelt ze.

Walgelijk

Monique had wel heel veel moeite met de manier waarop André’s relatie met Bridget naar buiten werd gebracht. “Ik kreeg gewoon amper de tijd om die pijn te voelen, omdat alles zo in my face werd gedaan. Dat kan ik ook niet goedpraten, dat vind ik echt walgelijk. Ik vind het ook zo ondoordacht naar de kleine toe.”

Tussen Monique en André is het nu weer koek en ei. Op Curaçao is de vonk destijds weer overgeslagen. “Dus ik zit daar rustig te wachten, hij komt aanlopen en ineens, bám, gebeurde er iets in mijn lichaam. En gelukkig was dit wederzijds. Er sprong gewoon echt een vonk over”, aldus Monique.

Bron: LINDA, Grazia