Boerin Annemiek heeft de kijkers aan de buis gekluisterd gehouden en voor heel wat ophef gezorgd onder kijkers van Boer zoekt Vrouw toen ze besloot om Jelte én Erik naar huis te sturen. Jelte reageert nu op alle commotie.

Zijn reactie

In het radioprogramma van Gijs Staverman doet Jelte zijn verhaal. Hij wil duidelijk maken dat hij het er niet mee eens is met alle nare reacties die Annemiek over zich heen kreeg en neemt het juist voor haar op.

“Het is oprecht een hele lieve meid die een leuke partner verdient. Maar tussen ons bleek het niet zo te zijn zoals het zou moeten zijn”, stelt Jelte.

Oppervlakkig

De twee pasten gewoon niet goed genoeg bij elkaar. “Ze stak als persoon toch iets anders in elkaar. Het bleef een beetje oppervlakkig, de gesprekken”, legt hij uit.

“Waardoor je niet helemaal op één lijn kwam. Als de klik er dan niet helemaal is, ben je ook niet geïnteresseerd om alle vragen nog een keer te stellen. Ik had verwacht dat zij iets meer een beeld zou hebben van het leven buiten haar leven”, aldus Jelte.

Bron: RTL Boulevard, Grazia Beeld: Youtube