Monique de ex van Andre Hazes heeft zich de afgelopen tijd heel rustig gehouden en heeft verder geen commentaar gegeven op alles wat zich nu afspeelt rondom Andre Hazes.

Maar dat betekent niet dat Monique geen verdriet heeft en of boos is op Sarah. Monique deelde geheel onverwacht onderstaande boodschap op Instagram. De boodschap is in het Engels en luidt:

”You can’t be pro women while doing someone’s man. You can’t be pro women if your happiness is built upon another woman’s pain and misery.”

Hiermee doelt Monique natuurlijk op Sarah die Andre van haar afpakte. Monique reageert hiermee indirect op de situatie die nu speelt tussen Andre en Sarah en zegt dus dat Sarah nooit gelukkig zal zijn met Andre, omdat haar geluk is gebouwd op de ellende van Monique.

Overigens is het normaal Sarah die uithaalt naar Monique. Zo droeg Sarah verschillende keren dezelfde kleren die Monique had gedragen op Instagram en haalde Sarah ook uit naar Monique toen ze ging feesten met de bandleden van Andre Hazes.

Bron: