Monica Huldt, een 37-jarige vrouw, heeft vijf keer per week een sportschoolbezoek op haar agenda staan. Helaas wordt haar sportroutine flink verstoord door opdr!ngerige mannen die haar lastigv*llen.

Om in alle rust te kunnen sporten en geen last te hebben van 0ngewenste aandacht, is Monica op zoek naar een b0dyguard die met haar mee kan gaan naar de sportschool.

In een interview met DailyMail legt Monica uit dat ze begrijpt dat mannen haar aantrekkelijk vinden en beschrijft ze zichzelf als “te knap voor woorden”.

Ze is zich ervan bewust dat ze de droom van elke man is. Echter, in de sportschool wil ze niet benaderd worden. Monica is zelfverzekerd en geeft aan dat ze haar workouts 0ngestoord wil kunnen uitvoeren.

Ze heeft veel last van “h!tsige mannen die met hun t0ng uit hun mond naar haar achterw*rk staren” en die constant om haar telefoonnummer vragen.

Dit 0ngewenste gedrag vindt Monica erg verv*lend. Ze heeft in het verleden vaak s*ksueel geïnt!mideerd gevoeld in de sportschool, wat een onaangename ervaring is voor elke vrouw.

Om met een gerust hart te kunnen sporten, kwam Monica vorig jaar met het briljante idee om op zoek te gaan naar een b0dyguard die met haar mee kan gaan.

Het liefst heeft ze een donkere, gespierde man, omdat dat voor haar int!miderender overkomt dan een blanke man, aldus Monica.

Helaas heeft haar zoektocht naar een geschikte b0dyguard nog geen resultaat opgeleverd. Om dit probleem op te lossen, heeft ze nu besloten om het bedrag dat ze bereid is te betalen te verhogen.

Ze is zelfs bereid om maandelijks $3.000 contant te betalen, als dat ervoor zorgt dat ze normaal kan sporten. Monica is vastberaden om een oplossing te vinden die haar de gewenste gemoedsrust geeft tijdens haar workouts.

Het is belangrijk dat iedereen, ongeacht hun uiterlijk of geslacht, zich veilig en gerespecteerd voelt tijdens het sporten.

Het is te hopen dat Monica binnenkort de juiste ondersteuning vindt, zodat ze zonder afleiding kan genieten van haar sportactiviteiten.

Na het uiten van haar wens om een b0dyguard tijdens het sporten te hebben, heeft Monica veel reacties gekregen van zowel voor- als tegenstanders.

Sommigen begrijpen haar zorgen en vinden het belangrijk dat ze zich veilig voelt, terwijl anderen kritiek hebben op haar verzoek en het als overdreven beschouwen.

Hoewel het zoeken naar een b0dyguard een ongebruikelijke stap lijkt voor iemand die gewoon wil sporten, is het begrijpelijk dat Monica haar grenzen wil bew*ken en haar persoonlijke veil!gheid wil waarborgen.

Helaas zijn ongewenste avances en s*ksuele int!midatie nog steeds een realiteit voor veel vrouwen, zowel in de sportschool als in andere omgevingen.

Bron: