Volgers hebben verbaasd gereageerd op een filmpje dat Jutta Leerdam op TikTok heeft gedeeld. ,,Waarom negeer je Jake?”, luidt het in de reacties.

Jutta heeft een TikTok-filmpje gemaakt waarin ze duidelijk maakt dat ze mensen in haar omgeving negeert. ,,Story of my life. Alleen mijn moeder, vader en coach zijn veilig, sorry”, schrijft Jutta bij de beelden.

‘Drama met Jake Paul?’

Bij volgers gaan meteen de alarmbellen rinkelen: zijn de eerste scheurtjes nú al ontstaan in de relatie van Jutta en Jake? ,,Jake gaat dit niet leuk vinden”, reageert een volger op de beelden. En een ander vraagt: ,,Drama met Jake?”

Jutta reageert

Omdat Jutta een paar dagen geleden op TikTok deelde dat ze na anderhalve maand eindelijk weer het vliegtuig richting Jake pakte, vragen velen zich af waar Jake is. Na alle bezorgde reacties van volgers besluit Jutta uitleg te geven. ,,Hij is in de auto aan het wachten en me aan het berichten dat ik moet opschieten”, grapt Jutta. Níks aan de hand dus.

Miljoenenvilla

Jutta verblijft de komende tijd in Puerto Rico, waar Jake onlangs een villa ter waarde van zestien miljoen dollar heeft gekocht. Het optrekje heeft een totale oppervlakte van 3.901 vierkante meter en beschikt onder andere over een zwembad, garage voor zes auto’s en een gastenverblijf. Jutta hoeft zich niet te vervelen, want er is ook een gigantisch filmtheater aanwezig en uiteraard genoeg sportfaciliteiten. Verder beschikt het optrekje over een baseball zaal, man cave, muziekstudio en een enorme tuin met jacuzzi.

‘Oplichting’

Jake en Jutta maakten in april dit jaar hun relatie wereldkundig nadat de twee meerdere keren samen werden gespot. Jake staat bekend als social mediabekendheid, ondernemer en bokser, maar in de media wordt hij een probleemkind genoemd die beschuldigd wordt van oplichting en van seksueel wangedrag. Veel mensen begrijpen dan ook niet wat Jutta in de bad boy ziet. In het begin werd ze overspoeld met haatberichten, iets wat Jutta lastig vond. ,,Want ik heb nog nooit haat meegemaakt”, bekende ze in een video op YouTube.

Hieronder het TikTok filmpje:

Bron: