Maxime Meiland heeft keihard uitgehaald naar Nicol Kremers. Ze denkt dat Nicol de bekendheid niet aankan en daarom voor een carrière op OnlyFans heeft gekozen. ,,Ze is ontspoord.”

Maxime heeft in het verleden webcamwerk gedaan, maar heeft daar ontzettend veel spijt van. Dat Nicol na de breuk met Peter Gillis voor dezelfde carrière gekozen heeft, noemt Maxime dan ook treurig.

‘Treurig’

,,Ik denk dat zij de bekendheid niet aankon”, legt Maxime in gesprek met weekblad Weekend uit. ,,Want zij is in mijn ogen wel een beetje ontspoord. Dat vind ik alleen maar treurig. Pak door, er is nog meer in het leven en die Peter zoekt het maar uit.”

‘Erg hé?’

Nicol is in een korte tijd bekend geworden en volgens Maxime moet je dan een dikke huid hebben. ,,Ik denk dat dit haar niet helemaal gelukt is. Op TikTok ook, dat zij namen op haar T-shirt zet tegen betaling. Erg hé? Ze had moeten zorgen dat ze zelf haar boontjes kon doppen. Die hele relatie was al raar.”

Geen eigenwaarde

Maxime raadt het iedereen af om dit soort werk te doen. ,,Wat mijn ervaring is: doe het niet!”, waarschuwde ze al eerder. ,,Ik ben op een gegeven moment begonnen omdat ik geen eigenwaarde heb. Dat bouwde zich wel langzamerhand op, maar dat heeft er absoluut mee te maken. Je wordt erin gezogen en gaat ook steeds verder en verder.”

Geestelijk schadelijk

Volgens Maxime is dit werk geestelijk schadelijk. ,,Dat weet ik zeker. Mijn moeder zegt altijd: ‘Je lichaam is je tempel’. Dat klinkt heel zweverig, maar uiteindelijk is dat natuurlijk ook wel een beetje zo. Je moet het voor jezelf houden en voor degene van wie je houdt. Als je dat met iedereen gaat delen, dan denk ik dat het geestelijk niet goed voor je is.”

Bron: