Prachtig nieuws op deze zonnige zondag: Maxime Meiland gaat trouwen met haar vriend Leroy Molkenboer. De jongste dochter uit de bekende tv-familie Meiland is recent ten huwelijk gevraagd en heeft ja gezegd, zo laat ze zondag weten via Instagram. ‘JAAA!’, schrijft Meiland bij een serie foto’s van het huwelijksaanzoek.

De 26-jarige Meiland en Molkenboer zijn bijna twee jaar samen. De twee leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Chateau Meiland, waar Molkenboer als cameraman werkte.

Maxime vertelde eerder het belangrijke moment klein te willen houden. ‘Ons huwelijk zou niet op meerdere dagen gevierd hoeven worden. Nee, één dag is prima. In Nederland.  Papa zegt: “Joh, waarom doe je het niet in het buitenland?” Dat vind ik echter zo’n gedoe.’

In september kregen de twee hun eerste kindje Vivé. Meiland was al moeder van dochter Claire, die ze uit een eerdere relatie kreeg.

Chateau Bijstand

De Meilandjes zijn weer bijna terug op de buis. Dit keer niet met een nieuwe seizoen van hun eigen realityserie, maar met Chateau Bijstand. Uit de eerste beelden blijkt dat er moeilijke keuzes gemaakt moeten worden. Maar niet iedereen was even blij met de komst van de Meilandjes naar Uithoorn, een rustige forensen-gemeente tussen Amstelveen en Aalsmeer.

Bron: