Martien Meiland en Erica Meiland zetten hun pension Code Rosé na amper een jaar alweer in de verkoop. Het stel hoopt er ongeveer een half miljoen euro winst mee te maken.

Dat is natuurlijk niet allemaal winst, het stel heeft er veel werk in gestoken om het hotel te maken tot wat het nu is. Dat zal ongetwijfeld veel geld gekost hebben. Veel mensen reageren verbaasd op het feit dat het gezin nu alweer verder gaat met iets anders. Toch vindt Erica dat vreemd: “Ze kennen ons onderhand toch wel…” De Meilandjes staan erom bekend vaak te verhuizen en hun panden met winst te verkopen. Er gaan dan ook allerlei wilde verhalen rond wat het gezin nu weer van plan is. Gaan ze naar het buitenland of gaan ze met de hele familie samenwonen. Erica noemt het opknappen van panden een lichtelijke verslaving, maar wat nu?

Martien Meiland krijgt mensen met een uitkering over zich heen

Martien geeft in een interview met RTL Boulevard aan dat mensen op het internet hen betichten van ‘lui zijn’. Dat vindt Martien onterecht: “Ik werk al vanaf mijn zeventiende en ben nu 63, ik heb nog nooit een uitkering gehad…” Mensen in de reacties reageren verbaasd op die uitspraken: “Dus jij zegt eigenlijk dat mensen met een uitkering lui zijn…” Uiteindelijk maakt Martien duidelijk dat hij geen zin heeft om iedere dag om half 6 op te staan om ontbijtjes te maken voor zijn gasten. Het lijkt erop dat Martien rustig naar een pensioen toe werkt: “Ik wil meer tijd voor de kleinkinderen…” Is dit dan het einde van Chateau Meiland of krijgen we nog ‘De Meilandjes achter de geraniums’? Hier meer:

Bron: