‘Ik maak me helemaal geen zorgen’, reageerde Martien Meiland maandag in RTL Boulevard op geruchten dat er mogelijk vervelende verhalen over hem in de biografie van Caroline van Eeden zullen staan.

Donderdag las Wilfred Genee in Vandaag Inside al een passage voor waarin werd gesteld dat Meiland meerdere malen seks met mannen zou hebben gehad op een parkeerplaats. Meiland heeft daar hartelijk om moeten lachen, stelt hij. ‘Wij lagen helemaal in een deuk, ja werkelijk waar.’ Als dat het hoogtepunt uit het boek is, zal het boek volgens Meiland ‘net als de tv-carrière’ van Van Eeden ‘niet lekker gaan’.

‘Ik schaam me er niet voor’

Het verhaal dat Genee voorlas, klopt ook gewoon. ‘Jazeker. Ik was 40 toen ik uit de kast kwam. Ik wilde dat allemaal ontdekken. Ik schaam me er niet voor, helemaal niet.’

Daadwerkelijke redenen

Het boek van Van Eeden komt begin oktober uit. Bij de aankondiging beloofde ze daarin licht te werpen op de ‘daadwerkelijke redenen achter mijn verbanning uit zowel het chateau als de serie’. Eerder brachten Martien Meiland, Erica Meiland en Maxime Meiland al een biografie uit.

Bron: