Uit goedheid probeerde Hans het hart van Petri te veroveren door wat klusjes te doen rondom haar Franse B&B. Indruk maken op Petri werkt in ieder geval een stuk beter met een hamer of snoeischaar in de hand. Helaas niet bij Hans, want zijn tuinierkunsten zorgen niet alleen voor een verknipte laurierboom, maar ook voor een boze Petri.

‘Dit neem ik haar kwalijk’

Dat leverde de meest iconische uitspraak van dit seizoen B&B Vol Liefde op: ‘Ik kom hier aan en ik ben meteen helemaal niet blij.’ Dat was niet wat Hans had verwacht. De hilarische scène maakte tijdens de uitzending al de tongen los en nog steeds kan Hans het incident niet loslaten. Daarom is hij teleurgesteld in het feit dat Petri niet inging op de vragen van Art Rooijakkers over het voorval. ‘Wat ik Petri vreselijk kwalijk neem, is dat ze bij de reünie niet de kans heeft gegrepen om te zeggen: ‘Ik reageerde een beetje overdreven”, laat Hans weten in een stuk in het AD.

Cadeau

Ook een goedbedoeld cadeau kon er bij Petri dan ook absoluut niet in: ‘Ik had een potje met laurierblaadjes gekocht en daar heb ik wat eendjes bij gedaan. (…) Dat heb ik haar aangeboden, maar ze kon het absoluut niet waarderen. Later zag ik het cadeautje ergens verlaten op een tafel staan.’ Al was een verzoeningsoffer eigenlijk helemaal niet nodig geweest volgens Hans: ‘Ik snapte er niks van. Zij houdt vol dat ik haar boom heb verprutst, maar dat klopt niet!”

Bron: