Marieke Elsinga, de presentatrice van ‘I Can See Your Voice’, heeft tijdens een aflevering van het programma voor een hilarisch moment gezorgd.

De presentatrice had namelijk de verkeerde broek uitgekozen en voelde zich ongemakkelijk door het zichtbaar zijn van de putjes in haar b!llen.

In de spelshow moeten kandidaten het panel ervan overtuigen dat ze een goede zanger zijn, maar niet alle kandidaten hebben daadwerkelijk een goede stem.

In verschillende rondes vallen de kandidaten af en de laatste kandidaat mag aan het einde van de show een duet zingen met een bekende Nederlandse gastartiest.

Marieke Elsinga, die de show presenteert, wilde even kijken of er een twinkeling in de ogen van een kandidaat zat, maar kon niet opstaan omdat ze zich ongemakkelijk voelde over haar broek.

Toen Samantha Steenwijk opmerkte dat de broek van Elsinga doorscheen, legde de presentatrice uit dat er iets anders aan de hand was. Haar broek liet namelijk alle putjes in haar b!llen zien, wat ze liever niet wilde.

Het moment zorgde voor hilariteit bij de panelleden en kijkers thuis. Maar het toont ook aan hoe belangrijk het is om de juiste kleding te dragen, vooral als je op televisie verschijnt.

Het incident met de broek van Elsinga is niet het eerste moment dat voor ophef heeft gezorgd in ‘I Can See Your Voice’.

In de afgelopen jaren zijn er verschillende momenten geweest waarin de kandidaten niet zo goed konden zingen als ze deden voorkomen. Dit leidde tot hilarische momenten en soms zelfs tot verbazing bij het panel.

Toch is het programma ook een succes gebleken, omdat het een vermakelijke combinatie is van muziek en spel. Het laat ook zien hoe belangrijk het is om goed te kunnen zingen als je als artiest succesvol wilt zijn.

Maar niet alleen voor artiesten is het belangrijk om goed te kunnen zingen. Ook voor presentatoren kan het van belang zijn om een goede stem te hebben. Zeker als je in de entertainmentindustrie werkt, is een goede stem vaak een vereiste.

Elsinga, die naast presentatrice ook bekend is als radio-dj en als sidekick van Humberto Tan in zijn talkshow, heeft laten zien dat ze over een goede stem beschikt.

Maar ze heeft ook laten zien dat het kiezen van de juiste kleding minstens zo belangrijk is. Het is een les die alle televisiepersoonlijkheden ter harte kunnen nemen.

In verschillende rondes vallen de kandidaten een voor een af. De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest. De presentatrice wilde even kijken of er een twinkeling in de ogen van een kandidaat zat, maar kon niet opstaan.

Marieke Elsinga heeft de verkeerde broek uitgekozen! Samantha Steenwijk roept gelijk dat haar broek doorschijnt. Maar volgens de presentatrice zelf is er iets anders aan de hand. Haar broek laat namelijk alle “putten” in haar b!ps zien, en dat wil ze liever niet.

Bron: