Het ouderschap is altijd een grote mijlpaal voor mensen. Veel jonge ouders kijken uit naar het zien opgroeien van hun kinderen en het afvinken van meer mijlpalen op hun lijstjes.

Dit hartverscheurende verhaal van een jonge moeder werd te vroeg afgebroken… Blijf lezen om meer te weten te komen over wat er is gebeurd.

Een jonge moeder uit Hull, VK, had al het kerstcadeau van haar babydochter gekocht. De 20-jarige Caitlin Faulder had vijf maanden geleden haar dochter Poppy ter wereld gebracht.

Volgens de krant had de jonge moeder uit Hull, VK, al kerstcadeautjes gekocht voor haar baby. Faulder woonde met haar dochter bij haar ouders thuis. Ze zou deze december de eerste kerst van haar dochter hebben gevierd. Maar helaas werd ze op 19 november dood in haar bed gevonden.

Haar zus, Charlotte Faulder, zegt dat de familie kapot is van verdriet door het verlies. Haar zus had niet zo vroeg mogen sterven. Toen ze zwanger was, onderging Caitlin een EKG, waarbij enkele afwijkingen aan haar hart werden gevonden, maar haar werd verteld dat er niets was om zich zorgen over te maken.

Haar zus onthulde dat ze een echocardiogram zou krijgen toen Poppy zes weken oud was, maar dat ze haar nooit hebben gebeld. Toen ze uiteindelijk naar de dokter ging, kreeg ze te horen dat alles normaal was en dat haar bloeddruk ook in orde was. Op zaterdagavond was Caitlin helemaal in orde. Ze danste rond en had een geweldige tijd met haar dochter, volgens de herinnering van haar zus Charlotte.

De jonge moeder keek uit naar het vakantieseizoen en het versieren van de kerstboom, onder andere dingen. Het was haar vader die haar dood in haar bed vond. Hij hoorde Poppy huilen en vroeg zich af waarom Caitlin haar niet had getroost. Hij dacht dat ze misschien nog sliep en ging naar haar kamer om te onderzoeken.

Hij ging naar binnen en zei: “Caitlin, Poppy huilt, word wakker,” maar het leek erop dat ze niet uit haar slaap ontwaakte. Hij keek toen beter en realiseerde zich dat zijn geliefde dochter d00d was.

Hij belde onmiddellijk de hulpdiensten, die re@nimatie uitvoerden, maar helaas was het te laat.

Bron: