Marieke Elsinga heeft de luisteraars van de ochtendshow van Qmusic vanmorgen getrakteerd op liefdevol nieuws. De presentatrice (37) maakte live in de uitzending namelijk bekend opnieuw in verwachting te zijn. Jip krijgt dus een broertje of zusje.

Marieke Elsinga zwanger

Ze besloot het op een bijzondere manier aan te kondigen, door een fragment te delen waarin haar zoontje Jip een woordje brabbelde. Daarna was het aan de luisteraars om te raden welk woord het was. En dat bleek ‘baby’ te zijn.
Marieke is dus zwanger van haar tweede kindje. Ze is vanzelfsprekend dolgelukkig, maar heeft ook ‘belabberde’ weken achter de rug. Ze was ontzettend moe en ook misselijk. De hormonen zorgen soms ook voor een somber gevoel. ”Maar vandaag niet.”

Marieke Elsinga uitgerekend

Momenteel is Marieke Elsinga zo’n drie maanden zwanger. Ze is uitgerekend in augustus. Ze zegt nog aan het idee te moeten wennen straks een gezin te vormen met twee kinderen en Sander. ”Dat vind ik lastig voor te stellen.”
Marieke Elsinga en haar vriend Sander van Haperen zijn al trotse ouders van zoon Jip. Die werd in november 2022 geboren. Na de bevalling had de radio-dj ontzettend veel last van jeuk. Hier deelde ze meermaals enkele berichten over op social media.

Laten we Marieke feliciteren met een like op Facebook. En deel dit bericht natuurlijk zodat nog veel meer mensen dit kunnen lezen!

Bron: