Marco Borsato begint zijn leven langzaam weer op te pakken. Afgelopen weekend was hij in Londen voor zijn nieuwe hobby: het mennen van paarden. Maar met wíe was Marco daar?

Marco was afgelopen zomer vaak op een paardencentrum in de omgeving van Alkmaar te vinden en zijn nieuwe hobby bracht hem afgelopen weekend in Londen. Vorige week postte Marco een video op social media van goede vriend en paardenmenner IJsbrand Chardon en zijn team. Het steeds beter met Marco te gaan, want in plaats van onder te duiken in zijn woning, komt hij inmiddels weer onder de mensen.

Achter de schermen

Boyd Exell, de winnaar van de wedstrijd die dag, bevestigt aan weekblad Story dat Marco aanwezig was. ,,Marco Borsato was achter de schermen aanwezig. Daar heb ik hem ook ontmoet. Hij was er als toeschouwer om de Nederlandse teams aan te moedigen.”

Met wie was Marco?

Waar Marco eerder zijn kinderen meenam met tripjes naar het buitenland, is hij nu zonder familieleden op pad gegaan. Of Marco wel iemand anders mee heeft genomen is niet duidelijk, maar afgelopen zomer werd de zanger nog gespot met een vermeende nieuwe liefde. Yvonne Coldeweijer kreeg destijds een foto toegestuurd waarop te zien was dat Marco met een blonde vrouw op de boot naar Vlieland stapt.

Weer verliefd?

,,Door de spion geschat rond een jaar of veertig”, schreef de juicekoningin op Instagram. Voor Marco is Vlieland een vertrouwde plek, want hij komt er al jaren. Marco en de blonde vrouw waren niet alleen, want er was ook een jongedame bij. ,,Zou haar dochter kunnen zijn. Met z’n drietjes zijn ze nu op het eiland. Is Marco weer verliefd?”

Bron: