Ondanks alle ellende waar Peter Gillis, vaak door eigen toedoen, mee te maken heeft, blijft Talpa Massa is Kassa nog steeds uitzenden. De vakantieparkenmiljonair, die steeds minder parken overhoud, was gister ook weer op televisie te zien.

Crompouce

Honderdduizenden kijkers hadden afgestemd op SBS6 en gingen massaal over hun nek toen Peter en Wendy een crompouche naar binnen werkten.
Het fragment zorgt voor behoorlijk wat ophef, want kijkers reageren op (X) Twitter vol afschuw. Te zien is hoe de twee ‘genieten’ van een crompouce.
Wanneer Peter dan ook nog drie worstenbroodjes opslokt, wordt het kijkers te veel. Op X reageren de kijkers met stijgende verbazing.
Iemand schrijft: ”Oh nee he, daar gaan de worstenbroodjes weer naar binnen. Dat gaat Peter niet afleren, die vreetgewoonte.”
Een ander maakt het nog bonter en schrijft: ”De klere 3 worstenbroodjes en een crompouche naar binnen werken. Wat een varken is het ook . Die krijgt eerdaags een hartstilstand.”

Schoonouders

Eerder waren kijkers ook al helemaal over de zeik. Toen ontmoette Peter zijn schoonouders voor het eerst bij hen thuis. Die kennismaking begon al bizar, toen Peter als een bezetene begon aan te bellen. Daarna besloot Peter Gillis de ouders van Wendy meermaals te beledigen.

Bron: