In het televisieprogramma Married at First Sight (MAFS) loopt het niet bepaald lekker tussen Suzanne en Bastiaan. Die laatste merkt dat zijn kersverse vrouw afstand blijft houden en vindt het tijd voor een pittig gesprekje met haar tijdens de huwelijksreis.

MAFS-Suzanne en Bastiaan

Bastiaan zit er al dagenlang mee in zijn maag: hij heeft geen flauw benul wat Suzanne nu eigenlijk denkt van hem. Hij wil het huwelijk nog niet opgeven, maar heeft ook geen zin meer om aan een ‘dood paard’ te trekken.
Tijdens het eten smijt hij de knuppel daarom maar in het hoenderhok: hij confronteert Suzanne maar pakt dat voorzichtig aan. Bijna fluisterend vraagt hij hoe Suzanne het experiment tot nu toe heeft ervaren. Als antwoord krijgt hij ‘prima’. Bastiaan vindt dat eigenlijk ook wel (zegt hij), maar merkt ook op dat ze elkaar niet altijd goed kunnen vinden.

Geen fysiek contact

”Fysiek merk ik het ook.” Suzanne beaamt dat en geeft aan dat de twee op dat gebied bij tegenpolen zijn. Ze hoopt dat ze zich op een later moment seksueel aangetrokken voelt tot hem. ”Dat heb ik eerder meegemaakt. Daarom gooi ik de handdoek niet in de ring.”
Bastiaan wil weten of Suzanne het ‘fysieke contact’ misschien wil uitproberen. Daarop krijgt hij een erg vreemd antwoord. ”De deur is niet dicht, anders had ik dat wel gezegd.” Maar aan de andere kant wil Suzanne dus niet van bil met Bastiaan.

Huwelijk klaar?

Bastiaan geeft aan dat hij de deur zelf wel dichtgooit als Suzanne niet communiceert. Maar volgens Suzanne is het in ‘niemands voordeel’ om open kaart te spelen.
Nadat we eerder al zagen hoe het huwelijk van Anneke en Dirk op de klippen liep, lijkt het erop dat ook deze match nergens tot gaat leiden. Wat denk jij?

Bron: