Vanavond was er weer een nieuwe uitzending van MAFS (Married at First Sight) op de televisie. En dus kon heel Nederland weer genieten (proest, proest) van Anneke, die in het programma nog steeds de vrouw van Dirk is. Kijkers hebben echter hun buik vol van Anneke.

Anneke is niet geliefd

Dat is niets nieuws, maar al weken zo. Niet alleen kijkers zijn he-le-maal klaar met Anneke; ook ‘experts’ halen flink uit naar de 60-jarige tante uit Bedum. Angela de Jong fileerde haar al in een column door te spreken van een ‘haast psychopatische glimlach’.
Rob Goossens fileerde Anneke ook. Hij noemde haar deelname schadelijk voor MAFS. Uiteindelijk deed expert en matchmaker Eveline Stallaart ook nog een duit in het zakje. Zij vertelde dat Anneke gewaarschuwd was om haar gedrag. Om het helemaal af te maken werd Anneke bij De Telegraaf ook breed uitgemeten. Volgens Jordi Versteegden zijn de makers van MAFS ook geschrokken.

Opnieuw kapotgemaakt

Vanavond was er dus weer een nieuwe aflevering van het liefdesprogramma. En opnieuw wordt Anneke zwaar onder vuur genomen door online artillerievuur. Op Twitter (X) gaat het finaal los. Onderstaand enkele reacties van wat mensen graag kwijt willen.
We hadden er nog honderd kunnen posten, maar dan kan de server vermoedelijk niet aan. Vandaar slechts een beperkt aantal:

Bron: