De afgelopen weken domineerden Anneke en Dirk uit het programma MAFS (Married At First Sight) op elke showbizzsite de headlines. Inmiddels is duidelijk geworden dat de twee geen match zijn. Het huwelijk loopt dan ook op de klippen.

Dirk MAFS vriendin

Wie denkt dat Dirk bij de pakken neerzit vanwege het ‘verlies’ van Anneke, zit er naast. De 67-jarige playboy is namelijk ‘in het geheim’ aan het daten. En het gaat om een hele bekende vrouw, namelijk Patty Harpenau. Mooi is dat ze dat vandaag zelf heeft bevestigd.
Aan Story vertelt Patty enorm onder de indruk te zijn van Dirk. Hij komt in het programma een beetje over als een eenzame man, maar daar blijkt helemaal niets van te kloppen. Patty is enorm geschrokken van het gedrag van Anneke in MAFS.
Volgens Patty is Anneke ‘niet goed bij haar hoofd’ dat ze een topper als Dirk heeft laten lopen. En dus heeft ze zelf maar een Facebookberichtje aan Dirk gestuurd. ”Hij heeft me een berichtje teruggestuurd en beloofde mij de volgende dag te bellen.”

Prille relatie

In eerste instantie bood Patty zichzelf aan als coach. De dag daarop zat Dirk bij haar op de bank en hij vertelde veel. ”Ik zag hoe leuk, aardig, vriendelijk en gezellig hij is. Dirk is een aanwinst voor iedere vrouw”, aldus Patty.
De twee zijn inmiddels meermaals met elkaar uit eten geweest en hebben zelfs een relatie, al noemt Patty die ‘pril’. Dirk heeft dus toch nog liefde gevonden bij de bekende schrijfster, die meer dan vijftig boeken geschreven heeft.

Anneke

Eerder werd al bekend dat ook Anneke een nieuwe liefde heeft gevonden. Volgens een bron die bij haar in het dorp woont, gaat zij inmiddels met een ‘veel jongere lokale bakker’. Zowel Anneke als de bakker hebben tot nu toe nergens iets bevestigd.

Bron: