Een van de MAFS-koppels waar kijkers steeds meer vertrouwen in kregen, was de match tussen Jeffrey en Jerney. Het leek allemaal goed uit te pakken, maar helaas was dat niet het geval. Kort na de opnames was het stel alweer gescheiden.

Jeffrey is niet eerlijk

Net als bij Erik het geval was, blijkt ook Jeffrey de schijn op te hebben gehouden richting zijn partner. We zagen hem in een aflevering naar de woning van Jerney rijden, waar hij zat te vertellen dat de verliefdheid bij hem wel begon te komen.
De blozende Jerney was dolblij om dat te horen. Zelf was ze namelijk ook verliefd op Jeffrey. Niets leek meer in de weg te staan. Met de nadruk op ‘leek’. Want Jeffrey blijkt een smerig spelletje te hebben gespeeld. Althans, in een interview met Vrouw heeft Jerney nu besloten het een en ander te openbaren. En dat is heftig. Heel erg heftig.

‘Knallende ruzie’

Twee weken nadat ze waren getrouwd, scheidden ze alweer van elkaar. Jeffrey voelde zich fysiek totaal niet tot Jerney aangetrokken. Sinds de scheiding hebben de twee geen contact meer met elkaar gehad. De laatste keer dat ze elkaar zagen, was bij de opnames van ‘Hoe is het nu met?’
Jerney laat weten dat ze daar ‘flinke ruzie’ hebben gehad. Omdat het zo heftig was, is dat niet uitgezonden op televisie. Aanleiding is het feit dat Jeffrey oneerlijk is geweest tegen Jerney.

Compleet zwartgemaakt

Dat is natuurlijk al erg, maar het is nog erger om je vrouw bij iedereen zwart te maken. ”Van meerdere mensen binnen het programma heb ik gehoord dat hij mij vanaf het begin al niet aantrekkelijk vond.” Jeffrey heeft zich daarna nogmaals van zijn slechtste kant laten zien.
”Op het koppelsweekend heeft hij dingen gezegd die na onze scheiding pas zijn uitgelekt. Dat heeft mij enorm gekwetst. Ik had graag gewild dat hij eerlijk was geweest.”

Bron: