Oud Married at First Sight-deelnemer Lars deelt schitterend nieuws via Instagram. Zijn vriendin Felice is namelijk in verwachting. Als alles goed verloopt worden de twee in augustus straks voor het eerst ouders. ”Je bent zo welkom, klein meisje.”

Lars Married at First Sight

Lars heeft een prachtige foto op Instagram gepost, waarop te zien is dat hij zijn hand op de buik van Felice legt. Hierbij schrijft hij: ”Je bent zo welkom, lief klein meisje.” Felice is over iets langer dan 4 maanden uitgerekend.
Lars deed mee aan seizoen zes van Married at First Sight. Hier werd hij gematched met Lizzy. Het leek liefde op het eerste gezicht, maar tijdens het beslissingsmoment besloten de Brabanders af te zien van hun ringen. Lizzy liet weten dat ze elkaar ‘niet goed genoeg’ hebben leren kennen.

Lizzy

Inmiddels vormt Lars een powerkoppel met Felice. ”Twee jaar geleden ben ik een leuke meid tegengekomen en ik woon inmiddels met haar samen. Dus ik ben weer gelukkig in de liefde.”

MAFS

Vorige maand eindige seizoen negen van het Married at First Sight alweer. Het was niet bepaald een succes te noemen. De koppels Dirk en Anneke, Erik en Gerben, Jeffrey en Jerney en Sarath en Malou bleven niet zo lang bij elkaar.
Het enige duo dat de proef overleefde en momenteel nog steeds samen is, zijn Jeppe en Jantine. We weten nu al dat seizoen tien eraan zit te komen.
Hier zal een andere formule worden toegepast om de slagingskans te verhogen.Het is momenteel onduidelijk wanneer het tiende seizoen op televisie / Videoland te zien zal zijn. Wel weten we al dat de experts Patrick en Radboud niet meer meewerken.

Bron: