Rowan en Astleigh, die je kunt kennen uit het televisieprogramma Married at First Sight, hebben vandaag intens verdrietig nieuws gedeeld. Via Instagram meldt Rowan dat er vorig jaar twee zwangerschappen zijn mislukt.

Twee miskramen

Op social media doet Rowan haar verhaal. ”Een kindje krijg je niet zomaar. We zijn er niet open over geweest, maar de laatste tijd is niet alles ons zo makkelijk afgegaan. 2023 begon met een miskraam en eindigde een half uur voor de jaarwisseling ook met een miskraam.”
Beide zwangerschappen zijn niet voorbij de 9 weken gekomen. Rowan en Astleigh laten nu onderzoeken of er wellicht een medische reden kan zijn dat het niet is gelukt. ”We leven van onderzoek naar onderzoek met hoop of een goede afloop.” Rowan wil met haar verhaal meer bewustzijn creëren en ‘open en eerlijk’ zijn over wat er aan de hand is.

Rowan en Astleigh MAFS

Rowan en Astleigh deden in 2021 mee aan Married at First Sight (MAFS). Zonder dat ze elkaar eerder hadden gezien, trouwden ze op 14 september dat jaar. In tegenstelling tot Anneke en Dirk, zijn Rowan en Astleigh een geweldige match.
De twee huwden natuurlijk in het programma, maar Astleigh ging daarvoor niet op een knie. Dat deed hij later alsnog, tijdens de vakantie in Ibiza.
We willen je vragen om dit bericht op Facebook een ‘medeleven’-emoticon te geven en een hartje te plaatsen in de comments als teken van steun❤️

Bron: