Als je meedoet aan Lang Leve de Liefde dan hoop je er vurig op dat je de liefde van je leven tegen komt. Althans… de meest dan. Andere doen meer mee voor de bekendheid of om eens flink van bil te gaan. Deelnemer Swen is iemand die het liefst een beetje van beide heeft.

Chemie

Het is lastig om chemie tussen twee mensen te forceren, maar toch doen de programmamakers er alles aan om een leuke match voor elkaar te krijgen.

In het eerste opzicht leek het erop dat Swen en Jamie goed bij elkaar passen maar al gauw blijkt dat de twee op een totaal andere golflengte zitten. Swen is namelijk ‘een beetje een smeerpijp’ en dat is Jamie juist helemaal niet.

Advies vragen

Hij belt naar het thuisfront om advies te vragen en doet daar een aantal opmerkelijke uitspraken: “Ik ben echt een smeerpijp, ik ben van het kleffe gedoe. Alsjeblieft ga op mijn gezicht zitten… zo ben ik”

Kijkers moeten er wel om lachen maar wat hij daarna zegt, gaat nog veel verder: “Ik heb een grote neus, is gewoon een stoel he.” Hij sluit af met dat hij gewoon wat meer kleffie en beffie wilt spelen met een ‘klein blond ding‘. Dat is Jamie niet, dus het lijkt niks te worden tussen de twee.

Bron: