De tweede documentairereeks van André Hazes is morgen op Videoland te zien. Helaas kan de zanger nu al op weinig positieve reacties rekenen. Zijn de kijkers Hazes-moe?

Na Crossroads komt er morgen een nieuwe documentaire over André Hazes. In The Next Chapter zien we hoe de zanger zijn leven na zijn drank- en drugsverslaving weer oppakt. Maar waar André hoopte op net zoveel positieve reacties als op Crossroads, krijgt hij nu kritiek.

Hazes-moe

,,Gelukkig komt het op Videoland. Dat heb ik namelijk niet”, reageert iemand op Instagram. Kennelijk zitten maar weinig kijkers op de documentaire te wachten. ,,Fijn voor je André. Ik ga wederom niet kijken!”, schrijft een ander.

Drie afleveringen

The Next Chapter bestaat uit drie afleveringen die wekelijks te zien zijn. ,,Wekelijks een aflevering?”, schrijft Juicechannel. ,,Wij dachten gewoon in een keer. Sorry André, maar je gaat op dit moment niet genoeg mensen boeien die drie weken lang naar Videoland gaan om je serie te bekijken.”

Ahoy

Dat fans nú al kritiek hebben op de documentaire, zal voor André ongetwijfeld een klap in het gezicht zijn. Vooral omdat zijn concert in Ahoy volgend weekend nog steeds niet uitverkocht is. Om de zaal nog een beetje vol te krijgen, worden er kaarten op VakantieVeilingen aangeboden. ,,Daar worden de kaarten voor het concert van André te grabbel gegooid voor een paar euro”, meldde Yvonne Coldeweijer vorige maand op haar juicekanaal. ,,Elke tien minuten is er een nieuwe ronde… Loyale fans die hem wilden steunen vanaf het eerste moment en een duur kaartje hebben gekocht voor tachtig euro worden hiermee wel even flink met de nek aangekeken! Gelukkig waren dat er niet zoveel.”

En blijkbaar waren er een hoop kaarten over, want op VakantieVeilingen worden ze nog steeds aangeboden.

Bron: