Kijkers van Massa is Kassa zagen gisterendat Peter Gillis en zijn vriendin Wendy het bronzen beeld van de multimiljonair lieten aanpassen. De bemoeizucht van Wendy kan niet op veel begrip rekenen bij kijkers en op X (Twitter) gaat het dan ook flink los.

‘Ouwe kleurplaat’

Wendy valt op door haar asociale gedrag jegens een oudere man. Terwijl het beeld van Gillis geboetseerd wordt staat Wendy er voortdurend naast.

Maar daar blijft het niet bij, want ze levert ook non-stop commentaar. Zo zou Peters kin te veel zijn uitvergroot. ”Hij is `10 kilo afgevallen. Schaaf die onderkin er maar vanaf”, zo beveelt ze de kunstenaar. Die blijft aardig maar zal ondertussen het zijne denken.

‘Nicol was beter’

Op X geven veel mensen hun ongezouten mening over het gedrag van Wendy. Een woeste kijker schrijft: ”Naast paragnost is Wendy blijkbaar ook een kunstenaar. Arme man dat die naar die ‘ouwe kleurplaat’ moet luisteren.
Er zijn zelfs mensen die dusdanig kotsen van Wendy’s aanwezigheid, dat ze beginnen te verlangen naar zijn ex Nicol Kremers. Dat wordt overigens door meer mensen genoemd. ”Nicol was erg, maar deze griet is nog erger.”

Slechte energie

Vorige week kwam er ook al kritiek op Wendy, die het nodig achtte om de ‘slechte energie’ uit de nieuwe woning te laten halen. Daar werd speciaal een ‘medium’ voor ingevlogen.
Medium Thomas ging lekker aan de gang, maar zette het stulpje bijna in de hens. Dat noemde Thomas dan een ’teken’. Hij had nog nooit zoiets meegemaakt in zijn loopbaan.

Bron: