Een groot verlies voor Patricia Paay: haar moeder Alice is op 97-jarige leeftijd overleden. Dat maakt Paay bekend op Instagram.

,,Na zeer lang van het leven genoten te hebben, is vanochtend op 97-jarige leeftijd onze fantastische moeder, oma en overgrootoma Alice Paay in haar slaap overleden”, schrijft Patricia bij een foto van haar moeder op Instagram. ,,Het afscheid zal in besloten kring plaatsvinden.”

Enorm verlies

Patricia kan op een hoop steun rekenen in de reacties. ,,Gecondoleerd met het overlijden van jullie lieve moeder. Je begraaft niet haar leeftijd maar wel iemand waar je heel veel van houdt”, reageert Connie Witteman. En Patty Brard schrijft: ,,Gecondoleerd schat! Heel veel sterkte!”

Hechte band

De band tussen Patricia en haar moeder is altijd hecht geweest. Vorig jaar liet Patricia weten dat ze alle momenten met haar moeder koesterde. ,,Ze is 96 jaar en wij zijn dankbaar dat zij nog bij ons is en wij beseffen ook heel goed dat zij in de laatste fase van haar leven zit. Dus wij genieten van haar zolang het ons nog is gegund!”, schreef Patricia destijds op Instagram.

Bezoek

Alice woonde in een verzorgingshuis en Patricia bezocht haar moeder zo vaak het kon. Ook Robbert Hinfelaar, de echtgenoot van Patricia, ging graag bij zijn schoonmoeder op bezoek. ,,Om de week ga ik bij haar langs, ze is een lieve vrouw”, zei hij vorig jaar in weekblad Story.

Bron: