Jutta Leerdam is niet alleen een talentvolle schaatster, maar ook een ware social media sensatie. De Nederlandse ijskoningin heeft namelijk een hele schare aan fans die maar wat graag haar nieuwste foto’s liken en delen. Maar deze keer lijkt Jutta toch iets te ver zijn gegaan met haar kledingkeuze.

Op haar Instagramaccount plaatste Jutta namelijk een foto van een vakantie in Mexico met haar vriendin Nienke. Op de foto is te zien hoe Jutta poseert in een tja kijk zelf even maar naar de onderstaande foto die weinig aan de verbeelding overlaat.

Maar ondanks de kledingblunder lijkt Jutta zich nergens druk om te maken. Integendeel, ze lijkt volop te genieten van haar vakantie. Op de foto lacht ze breed en haar lichaam ziet er verder fantastisch uit. Het is dan ook geen verrassing dat de foto binnen de kortste keren duizenden likes en reacties kreeg.

Het lijkt erop dat Jutta haar fans opnieuw heeft weten te verrassen met haar opvallende keuze en ook haar vriendje Jake Paul zal blij zijn met dit kiekje. Één ding is zeker: Jutta weet hoe ze de aandacht moet trekken op social media.

Hieronder de foto.

Bron: