Het gaat niet goed met John de Bever. De zanger is gewond geraakt aan zijn voet en denkt zelf dat hij zijn middenvoetsbeentje heeft gebroken. Aan Shownieuws laat hij zijn enkel zien, die flink is opgezwollen. De zanger heeft flink de pee in.

John de Bever ziekenhuis

John is naar het ziekenhuis geweest, maar als ze daar een foto maken van zijn voet en een barst constateren, moet hij in het gips. ´´Gisteren is hij daarom maar weer vertrokken uit het ziekenhuis. ”Ik moet vanavond nog 3 keer zingen.”
Vandaag is John van plan terug te gaan naar het ziekenhuis. ”Dan zien we wel, ik wil niet het gips in.” Hij doet binnenkort ook mee met Het Jachtseizoen. ”Dat wordt misschien ook een probleem. Ik kan dan namelijk niet rennen, maar dan loop ik wel met krukken als het niet anders is.”

Stalker Martien

John de Bever was onlangs nog te zien in het programma Chateau Meiland VIPS. Pater familias Martien was heel erg gecharmeerd van zijn bezoek. De realityster liet en passant even weten graag iets te willen eten met John, als diens man Kees Stevens de pijp uit is.
Martien zal het vast grappig bedoeld hebben, maar gisteren werd bekend dat John dagelijks appjes krijgt van Martien, die zijn zinnen op John heeft gezet. Kees is hier niet blij mee. Hij heeft aangegeven Martien te zullen gaan bellen. ”Dit krijgt nog een staartje.”

Bron: