Anna Nooshin kun je kennen als een voormalig YouTuber en modeblogger. In april 2015 kwam haar boek On Top uit, waarin ze haar levensweg tot dan toe beschreef. In 2015 trok RTL Boulevard Nooshin aan als mode- en lifestyledeskundige. Het vervolg van haar eerste boek heet On Life en dit boek kwam uit in juni 2016. Nooshin begon in april 2015 ook vlogs te publiceren op haar YouTube-kanaal. Haar Instagram-account telt bijna 1 miljoen volgers. Anna heeft veel kritiek gekregen tijdens haar carrière. In 2019 presenteerde ze haar eigen vierdelige serie Mooier wordt het niet bij BNNVARA op NPO 3, waarin ze de rol van schoonheid in onze samenleving onderzoekt. Het programma kreeg kritiek omdat het te oppervlakkig zou zijn. In 2020 nam Anna Nooshin deel aan De Slimste Mens. Hetzelfde jaar opende ze het Instagrammuseum The Upside Down. Doordat er tijdens de opening geen rekening werd gehouden met de toen geldende coronamaatregelen kreeg Nooshin veel kritiek.

Anna Nooshin weer helemaal strak, één maand na bevalling!

Het liefdesleven van Anna is een tijdje behoorlijk onstuimig geweest en de juicekanalen zaten er vaak bovenop. Tegenwoordig is de influencer samen met de 27-jarige Thijs Boermans, een acteur bekend uit onder andere Vals, SpangaS en Keizersvrouwen. De twee hebben een maand geleden een kindje gekregen en zijn daarmee helemaal in de wolken. De twee lieten dit op Instagram weten met een prachtig filmpje: “Hi Nala!” Inmiddels zijn we een maand verder en Anna is weer helemaal ‘back in shape’ alsof ze nooit bevallen is. Dat laat ze zien met een jaloersmakende foto. Volgers vinden echter dat Anna hiermee een verkeerd signaal afgeeft bij vrouwen. Op de foto is te zien hoe Anna niets verhullend ondergoed aan heeft en weer helemaal strak in haar vel zit.

Massale kritiek

Volgers uiten hun kritiek op de foto’s van Anna Nooshin massaal: “Wat een verkeerd signaal geef je hiermee af! En dan nog semi-onzeker erbij dat het een beetje scary voelt, terwijl 95% van de vrouwen 3 weken na de bevalling verre van back in shape is. Dit is gewoon vissen naar complimentjes en tegelijkertijd geef je mommy’s to be het beeld mee dat zelfs zo mooi eruit zien als jij 3 weken na de bevalling ‘a bit scary to show’ voelt. Terwijl de kans dat zij er zo bij zitten nihil is. Niet ok als je zoveel invloed onder jonge meiden en vrouwen hebt.” Een ander stelt: “Nu wil je zeker een sticker? Doe even normaal en ga lekker even moederen en genieten van deze tijd samen in plaats van je blote lijf op social te gooien.”

Bron: