Vreselijk verdriet binnen de familie Smit. Jan en zijn zus Monique hebben zojuist bekendgemaakt dat hun oma gisteren is overleden. Dit verdrietige nieuws delen ze op Instagram. De oma van Jan was te zien in de legendarische videoclip ‘Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen’.

Oma Jannetje

Bij een video waarin hij beelden deelt van zijn oma te zien is schrijft Jan: ”Op een dag vertelde mijn lieve oma, dat zij op weg ging heel alleen. Deze woorden heb ik de afgelopen 27 jaar duizenden keren gezongen”, aldus Jan.
Hij vervolgt: ”Met toen in 1997 al – mijn eigen Oma Jannetje – als stralend middelpunt in de videoclip van Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen. Nu is het moment aangebroken dat deze oma haar laatste reis heeft mogen maken. Ze is gisteravond op 91-jarige leeftijd vredig heengegaan.”

Eerbetoon Monique

Zijn zus Monique deelt familiefoto’s en een video waarin haar oma ook te zien is. Daar schrijft ze de volgende emotionele tekst bij: ”Op een dag vertelde mijn oma, dat zij op weg ging heen alleen. Voor haar allerlaatste reis, naar een een heel mooi paradijs.”
”Onze allergrootste fan is niet meer. Rust zacht oma. 07–10-1932 • 02-04-2024”, aldus Monique. Op Instagram stromen inmiddels de condoleances binnen. Hieronder zijn veel reacties van bekende Nederlanders. Zij wensen de familie veel sterkte toe.

Je kunt de familie Smit condoleren in de reacties op Facebook.

Bron: