Doordeweeks, elke dag op tv verschijnen – het kan niet anders dat daar een aardige duit tegenover staat. Johan Derksen heeft enigszins prijsgegeven wat zijn salaris bij VI Vandaag is.

VI-mannen zijn dagelijks te zien in VI Vandaag
Rel, na rel, na rel, blijven de mannen van VI onvermoeibaar. Elke keer weer lijkt het einde nabij, en tóch blijft het trio menig huiskamer van hun wereldwijsheden voorzien. De heren zitten goed in de slappe was bij Talpa. Wilfred heeft een goed contract uit onderhandeld met John de Mol. Zo liegt het salaris van Johan Derksen, het salaris van René van der Gijp en het salaris van Wilfred Genee er niet om.

Riant contract voor de bromsnor
Na de ‘Akwasi-rel’ in 2020 doneerde Johan Derksen de helft van zijn salaris aan een goed doel. Het laatste jaar van Veronica Inside verdiende hij dus nog maar het helft van zijn salaris. Aangezien Johan Derksen destijds 500.000 euro per jaar verdiende, mocht hij nog niet treuren met een dikke 250.000 euro. Maar toch heeft hij lang verlangd naar een nieuw contract, en die is er nu eindelijk gekomen. Het salaris van Johan Derksen is er in 2022 flink op vooruit gegaan.

Salaris van Johan Derksen bij VI Vandaag
Johan Derksen is in 2022 vijf dagen in de week op de buis te zien, daar hoort natuurlijk een hoger salaris bij. Hoewel ze meer dan twee keer zoveel op tv zijn dan voorheen, is het salaris van Derksen niet verdubbeld: “Dat viel wel tegen ja,” zei hij gekscherend. De 73-jarige analist tikt dus nog geen miljoen aan, maar we verwachten dat zijn nieuwe salaris niet ver daaronder zit.

Bron: