Hoewel het buiten grijs en grauw is, weet Nicolette Kluijver tóch het zonnetje in huis te brengen. Dit alles dankzij een wel erg weinig verhullende foto vanuit het zwembad.

Nicolette Kluijver is van alle markten thuis

Nicolette Kluijver is niet van de buis weg te slaan: de geboren Hilversumse is in de wieg gelegd voor het televisievak. Zo is de presentatrice te zien bij Expeditie Robinson, schuift ze zo nu en dan aan bij RTL Boulevard én is ze te bewonderen bij het programma De Perfecte Verbouwing. Al grijpt de 38-jarige blondine zo nu en dan de gelegenheid om als vanouds als model te schitteren. Want daar begon haar carrière als Nederlandse bekendheid. Op haar zeventiende werd ze namelijk ontdekt door modellenbureau Elite Model en reisde ze gedurende drie jaar de hele wereld over voor modellenwerk voor Diesel, Tommy Hilfiger en G-Star.

Gewaagd zwembad kiekje
Nicolette Kluijver deed deze oude tijden uit haar modellenleven herleven door haar vrouwelijk schoon te etaleren in een gewaagd zwembadkiekje. “Heerlijke sport en zo’n makkelijk outfitje”, zo luidt het bijschrift van de foto. De foto kan op de nodige complimenten rekenen en ook de likes blijven maar binnenstromen.

Bekijk hieronder de weinig verhullende foto van Nicolette Kluijver:

Het is overigens niet de eerste keer dat Nicolette Kluijver in bikini schitterde op Instagram. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze?

Bron: