Als André Hazes zondag bij Renze aan tafel schuift, staan er biertjes voor hem koud in zijn kleedkamer. Een stomme vergissing, want na een jarenlange drugs- en alcoholverslaving is de Hazes-telg nu maanden clean en voelt hij zich beter dan ooit. Toch blijft de verleiding, zelfs tijdens werktijd, blijkbaar altijd aanwezig.

André deelt een video op Instagram waarin hij een tour door zijn kleedkamer bij Renze op Zondag geeft. ‘Je wordt elke dag op de proef gesteld’, schrijft de zanger terwijl hij de flesjes bier die op tafel staan filmt. Vervolgens roept hij met een dikke glimlach op zijn gezicht: ‘Iemand heeft de memo niet gelezen’.

Lachen

Het is dus duidelijk dat het team van Renze op Zondag de kleedkamer-wensen van Dré niet goed begrepen heeft. Hoewel het een pijnlijke fout is, ziet de zanger er de humor wel van in. De eindredacteur van Renze vertelt later tegen RTL Boulevard dat ze allemaal om de blooper hebben kunnen lachen. En de biertjes, die bleven ijskoud, maar vooral ongeopend in de kleedkamer staan.

Burn-out

Hazes trad in september 2021 terug uit de publiciteit met een burn-out. Later bleek dat de zanger ook kampte met een verslaving aan drank- en drugs. In maart maakte de zanger tijdens de concertreeks Holland Zingt Hazes zijn comeback op het podium. ‘De aanloop hier naartoe vond ik extra spannend’, zei Hazes na afloop tegen Shownieuws. ‘Er waren genoeg momenten waar ik eigenlijk normaal gesproken een biertje zou pakken.’

Bron: