Of de twee echt gaan vechten weten we niet, maar het is online al oorlog tussen rapper Kosso en influencer Alex Soze. Over en weer worden video’s gestuurd, maar het lijkt erop dat de twee elkaar wel gaan treffen. Alex wil de ring in, Kosso geeft aan dat Alex maar langs moet komen.

Donderdag zei Alex in een vlogvideo: “Ik ben 44 jaar, ik ben niet de fitste, maar voor jou maak ik zeker die uitzondering om even weer terug te gaan in die stand van drie maanden kei- en keihard beesten om jou te slopen, ja. Bij deze, meneer Kosso. Met je vrouwenhandjes. Een tegen een, in de ring. Boxing Influencers. Alles kan kapot. Jij ook, Kosso’, schreeuwde Soze.

Kosso komt nu met een duidelijke reactie. “Ben je op vakantie, zie je ineens dat een oude junkie-opa je uitdaagt om in de ring te gaan. Man is 44, kan mijn vader zijn. Zoekt ruzie met een 27-jarige harde werker. Zieligerd. Mensen doen tegenwoordig alles voor aandacht. En de ring in gaan, kan, geen probleem. Je kan ook gewoon gratis komen vechten, zoals echte mannen vroeger. Niet zoals die hoeren van tegenwoordig die aandacht willen op social media. De ring in gaan, commotie, f*cking aandachtsgeil.”

Kosso wijst Alex ook nog op zijn snuifgedrag, hetgeen hij doet volgens de rapper. “Alleen één regel, als je komt, niet snuiven. Gewoon op jezelf. We kunnen pre-work out nemen, maar niet snuiven. En vooral niet naast je kinderen, want ik heb gehoord dat je dat ook doet naast je kinderen. Viezerik.”

Bron: