Dat Johan Deksen besloot om publiekslieveling Hans Kraay jr. niet mee te nemen naar de talkshow Vandaag Inside schoot veel kijkers in het verkeerde keelgat. Volgens Johan voegt Hans Kraay jr. alleen iets toe als het om voetbal gaat, maar bij Vandaag Inside is er weinig ruimte om te praten over voetbal en gaat het meer over de dagelijkse zaken.

Hans Kraay jr. zei er gisteren voor het eerst iets over in de talkshow van Beau.

“Niet om het interessanter te maken hoor, maar omdat je net weg bent daar gaan heel veel mensen vragen of je aan wil schuiven in praatprogramma’s om daarover te praten en daar had ik helemaal geen behoefte aan”

“Ja. Het is hun leven. Ik heb zeventien jaar bij ze gezeten en ik weet hoe ze houden van televisiemaken. Ik had niet verwacht dat die definitief van de buis zouden zijn. Wat ik ervan kan zeggen is: veel plezier en veel succes, want zij houden van televisiemaken, dus ik zou zeggen: carry on!”

“Ik heb zeventien mooie jaren gehad en zij moeten doen en laten wat zij willen. Ik had wel verwacht dat ze terug zouden komen en ik wens ze heel veel succes.”

Is hij al gevraagd om weer terug te keren?

“Nee, maar dat hoeft ook niet.”

Bron: