Verdrietig nieuws, want Shownieuws meldt dat het niet goed gaat met Willeke Alberti. Familie en vrienden maken zich zorgen om de 78-jarige zangeres.

Heel verdrietig

Op 10 oktober jongstleden verloor Willeke haar dochter Daniëlle. Dat hakt erin als een mokerslag. Zoon Johnny meldt aan RTL Boulevard: ”Die is d’r kind verloren. Dat hoort niet.”
”Ze heeft al veel meegemaakt, veel op haar bordje gekregen. Dus dat is echt wel iets, dat we die echt goed in de gaten moeten houden.”
De Mol vervolgt: ”Ze is heel verdrietig, maar ook zijn moest van ‘Daniël’ de liefde en het licht blijven verspreiden en dat kan zij. Ga de verzorgingstehuizen in, maak de mensen blij! Dat podium is toch haar therapie en ook haar psycholoog.”
Johnny vertelt dat ook de kleinkinderen voelen dat ze even extra lief voor oma moeten zijn. Gelukkig gebeurt dat ook.
Grote zorgen om Willeke Alberti: ”Een mokerslag”

Be strong

Willeke Alberti heeft een eigen fanpagina op Facebook, waar nog dagelijks berichten op gepost worden. ”Geen woorden voor, be strong”, schrijft iemand.
Een ander schrijft aan Willeke dat een kind verliezen het ergste is dat er bestaat. ”Ik wens haar heel veel sterkte met het verlies.”

Daniëlle

Daniëlle liet eerder weten aan de Telegraaf dat ze in april 2022 de diagnose uitgezaaide endeldarmkanker van de artsen had gekregen.
Van ’t Schip was onder meer bekend als schrijfster van spirituele boeken. Ze is de dochter van Willeke Alberti en basgitarist Joop Oonk. Ze was getrouwd met Ajax-trainer John van ’t Schip. Met hem kreeg ze hun kinderen Estelle en Davey.
Op 17 oktober jongstleden werd Daniëlle begraven. De Telegraaf publiceerde beelden van de uitvaart, waar een groot aantal bekende Nederlanders bij aanwezig waren.

Bron: