Niemand die het verwacht, maar het gaat he-le-maal de verkeerde kant op met hitzanger René le Blanc. De beste zanger van ons land, volgens hemzelf dan, is in verwarde staat aangetroffen. Zijn haar is totaal ontploft en hij heeft een flesopener vast.

Verontrustend

Maar wat is er nou mis hem, behalve dat hij er maar niet in lijkt te slagen om een hit te scoren? Zelfs de remake van zijn nummer ‘If I tell you’ sloeg niet aan.
Wel, de volkszanger is in de veronderstelling dat mensen zitten te wachten op merchandise. Ja, dat lees je dus goed. Hij heeft besloten om allerlei prullaria te gaan verkopen. Je kunt dus sleutelhangers, onderzetters en ook flesopeners kopen.
Verontrustende beelden: Het gaat heel slecht met René le Blanc


Daarop staat zijn gezicht. Nee, we maken geen grap. Als jij dus een flesje opentrekt, doe je dat met een opener waar zijn gezicht op staat.

Bestellen

Op de Facebookpagina, die wordt uitgebaat door zijn vrouw, laat hij zien wat hij allemaal verkoopt. Met gepaste trots, zeg maar gerust apetrots, toont hij de artikelen.
Schitterend, die man. ”Wil je dit vroegtijdig in je bezit hebben (je moet er snel bij zijn want het belooft storm te lopen), ga dan naar reneleblanc.nl.”
Oftewel: heb jij een hekel aan een of meerdere familieleden, geef hem/haar dan een product waarop het gelaat van René le Blanc prijkt.

Bron: