Het boek van Maxime Meiland waarin ze haar levensverhaal vertelt, scoort lang niet zo goed als die van haar ouders. En dat terwijl ze onlangs vertelde dat ze hoopt meer geld te krijgen voor haar rol in Chateau Meiland. Pijnlijk…

Erica en Martien stonden met hun biografie op de eerste plek in De Besteller 60. Helaas geldt dat niet voor Maxime. Op het moment dat haar biografie uitkwam stond ze op plek nummer vier en een week later is ze weer een plekje gezakt.

‘Te enthousiast’

De boeken van Erica en Martien waren een groot succes. ,,Van Martien zijn 150.000 exemplaren verkocht en van mijn boek 75.000”, vertelt Erica in gesprek met weekblad Privé. Hoeveel exemplaren er van het boek van Maxime zijn verkocht vertelt ze niet, maar ze laat wel doorschemeren dat er een stuk minder worden verkocht. ,,Maxime drukken we in kleine beetjes. We nemen niet veel risico, want onze scheurkalender was geen succes. De fans vonden het heel leuk, maar we hadden een beetje te enthousiast ingezet. Dat doen we nu niet meer.”

Geen storm

Hoewel Erica vertelt dat de tweede druk van het boek van Maxime naar de pers gaat, loopt het boek nog geen storm. Met haar plek in de bestsellerlijst blijft Maxime ver achter haar ouders staan. Daar baalt ze ongetwijfeld van, want onlangs riep Maxime op de radio dat ze meer wil verdienen met haar rol in Chateau Meiland.

‘Ik ben dat waard’

Op NPO Radio 1 vertelde Maxime dat ze begrijpt dat haar ouders meer verdienen, maar helemaal eerlijk vindt ze het ook niet. ,,Door hen zijn we uiteindelijk op tv gekomen, dus die hebben het grootste aandeel en dat vind ik ook helemaal goed, maar ik heb ook gewoon kinderen”, zei ze. ,,Ik heb wel gewoon een volwassen leven, dus ik heb dan wel zoiets van: ik vind dat ik dat waard ben. Daar ga ik dan ook echt voor.”

Bron: