Onlangs haalde Johan Derksen nog maar eens flink uit naar Peter Gillis. Hij noemde hem niet alleen ‘die dikzak van de vakantieparken’, maar bedacht ook een nieuw televisieformat voor de realityster.

Het programma moet ‘Dikke hork zoekt vriendin’ gaan heten. Naar analogie met Boer Zoekt Vrouw. Zo gaf hij programmamakers op zoek naar een idee een hilarische hint.

De uitspraken werden gedaan tijdens een topic in Vandaag Inside over een mogelijke rechtszaak tegen Peter Gillis. De televisiester wil een rechtszaak beginnen, omdat bij Talpa nog altijd wordt gesproken over de ex van Peter Gillis als men het heeft over Nicol Kremers.

Dat zit de vakantieparkuitbater zo dwars, dat hij zelfs overweegt om een rechtszaak aan te spannen tegen mensen die haar blijven omschrijven als de ex van Peter Gillis.

Daar springen de mannen van Vandaag Inside natuurlijk maar al te graag op. Johan Derksen zei: “Het is en blijft zijn ex.” Hij vertelde dat hijzelf niet met nare gevoelens naar zijn exen kijkt. Johan benadrukt dat dit andersom ook niet het geval is.

Derksen vindt dat Peter dringend op zoek moet naar een nieuwe vriendin. De besnorde analist liet optekenen: “Ik heb wel een nieuw format voor de tv voor een soap bedacht. Dikke hork zoekt vriendin.”

Wilfred Genee riep John de Mol op om alvast wat aantekeningen te maken. De presentator zei cynisch: “Nou goed, het format zal nu wel genoteerd zijn. Peter Gillis op zoek naar een nieuwe dame dus?”

Johan Derksen stak eerder zijn kritiek op Massa is Kassa niet onder stoelen of banken. Hij vindt dat het allemaal wel iets smeuïger mag.

“Als je nou een goede soap maakt, dan moet je al die ellende van hem in die soap stoppen”, zei Johan.

Derksen besluit: “Er zijn deurwaarders aan de deur, die enorme villa is eigenlijk niet van hem. Dan komt nog die breuk met die vrouw. Dan moet je een beetje journalistiek bedrijven, hè. Maar niet met hem een beetje door die parken wandelen.”

Omdat de relatie tussen Peter Gillis en Nicol Kremers ondertussen voorbij is, was Nicol onlangs voor het laatst te zien in de show.

Uit de laatste uitzending werd ze overigens niet geknipt. Sterker nog: Nicol speelde er nog een vooraanstaande rol in.

Wat er tussen de twee gebeurde kwam uitgebreid in de media. De details zijn niet gekend, maar er zijn dingen gebeurd die niet door de beugel kunnen. Tegen Gillis loopt immers nog altijd een zaak vanwege justitie.

Het OM verdenkt Peter ervan dat hij Nicol vorig jaar in mei onder andere in haar neus en rug zou gebeten hebben. Een datum voor de inhoudelijke behandeling van de zaak is nog niet bekend.

Talpa liet weten dat Nicol vanaf mei niet meer in de show te zien zal zijn. Tijdens de laatste aflevering kwam er wel een zinnetje over de toekomst aan bod.

Peter Gillis

Dat was te horen toen ze naar een nieuwe camper op zoek waren. Met de vorige camper waren ze al eens op reis geweest, dus waren ze toe aan een nieuw exemplaar.

En daar moest Frank Lammers iets over zeggen natuurlijk. “Nicol heeft een nieuw campertje uitgezocht. Of ze het ding ooit nog van binnen ziet weet ik niet, maar dat zien we dan wel weer.”

Bron: