Gordon reist de afgelopen tijd van de ene naar de andere luxe vakantiebestemming, maar was afgelopen weekend weer even terug in Nederland. Hij werd gespot tijdens een avondje uit in een Amsterdamse bar en daar was hij niet alleen. Is Gordon alweer op zoek naar een nieuwe liefde?

Ondanks de breuk met Gavin, zette Gordon zijn wereldreis voort. Hij werd onlangs op Bali gespot en zou daarna afgereisd zijn naar China. Kennelijk staat zijn wereldreis nu even op pauze, want hij keerde afgelopen weekend weer terug. Overigens niet naar Dubai, maar naar Nederland.

Gordon zoenend gespot

Gordon werd afgelopen weekend gespot in een Amsterdamse bar in de Reguliersdwarsstraat. Daar was hij niet alleen. ,,Hij stond continu met een andere vent te zoenen”, vertelt een bron aan juicekanaal Realityfbi. Het kanaal deelt een foto van Gordon en zijn vermeende nieuwe vlam.

Breuk met Gavin

Gordon was tot voor kort nog verloofd met Gavin, maar tot een bruiloft kwam het niet. Volgens Evert Santegoeds is Gordon daarna ‘op drift geraakt’. ,,Want als hij niet in Dubai zit, dan zit hij wel ergens anders op een luxebestemming”, zei hij in Strikt Privé.

Drie ton aan reizen

Insiders meldden aan weekblad Privé dat Gordon alleen dit jaar al drie ton heeft uitgegeven aan reizen. Zo vertelde een insider die met Gordon onlangs dineerde: ,,Op de rekening van ons diner met een man of acht stond alleen al voor 600 euro aan flessen water!”

Einde tv-carrière?

Het is overigens nog maar de vraag hoe lang Gordon deze dure leefstijl kan blijven onderhouden. Santegoeds denkt dat hij in elk geval niet lang meer op televisie te zien zal zijn. ,,Gordon heeft natuurlijk een spoor van vernieling achtergelaten in menig team waarin hij gewerkt heeft.”

Bron: