Gordon is terug met nieuwe muziek en heeft voor zijn nieuwe album samengewerkt met Glennis Grace. De twee zingen het duet ‘Aan de andere kant van de heuvels’. Het nummer is een nieuwe versie van een lied van Liesbeth List en Ramses Shaffy uit 1971. Gordon noemt de samenwerking ‘uniek en onwerkelijk’.

De zanger deelt op Instagram een kort fragment van het nummer. ,,Een duet met iemand die ik al ken sinds haar 11e jaar, toen ik al betoverd was door haar stem. Zij was 5 en ik was 16 toen we Whitney Houston en Liesbeth List in duet zagen, voor ons beide het moment waarop we wisten: dit wil ik ook. Nu, 40 jaar later, zingen we het samen. Echt een unieke, bijna onwerkelijke werkelijkheid die waarheid werd”, schrijft Gordon.

Eerste nummer

Voor Glennis Grace is de samenwerking met Gordon het eerste nummer dat ze uitbrengt sinds het incident in de Jumbo. De zangeres werd eind 2022 veroordeeld. Dit zorgde ervoor dat veel samenwerkingen en optredens werden geannuleerd.

‘Frappant’

Toen Glennis Grace twee jaar geleden in een supermarkt in Amsterdam het personeel mishandelde, werd ze van alle kanten gecanceld. Zelfs goede vriend Fred van Leer wilde niets meer met haar te maken hebben. Hij annuleerde daarom haar optreden bij zijn event Fred & Friends in Ahoy Rotterdam. Afgelopen week werd bekend dat Danny de Munk, die ook in opspraak was, wél mag komen optreden bij Fred. ,,Oef, dat wist ik nog niet”, zegt Glennis tegen Story. ,,Maar ik denk niet dat het slim is hierop te reageren.” Wel wil ze kwijt dat ze het een vreemde actie vindt van de man die vroeger een goede vriend van haar was. ,,Frappant is het wel…”, zegt ze. ,,Dat is het enige wat ik erover wil zeggen.”

Bron: