John Ewbank is zwaar onder vuur genomen door Yvonne Coldeweijer. De juicekoningin pakt vandaag zeer groot uit met heftige onthullingen over de songwriter en producer. Yvonne heeft contact met ‘meer dan twintig bronnen’, die allemaal hetzelfde beweren: John heeft tientallen affaires gehad met jonge meiden.

Twintig bronnen

John is momenteel samen met Kelly Weekers, maar was daarvoor een koppeltje met Vivian Reijs. Dat huwelijk is gestrand omdat Ewbank vreemdging. Yvonne meldt nu dat John dit nog steeds aan de lopende band doet. ”Als ik zo’n 20 bronnen mag geloven, gaat hij nog steeds heel intens vreemd. ”Als hij zijn zinnen op je heeft gezet, is hij je bijna dag en nacht aan het appen.”

De meisjes die Yvonne heeft gesproken, zijn heel gedetailleerd in hun onthullingen. Zo zou John hen stuk voor stuk verteld hebben dat hij single was. Yvonne omschrijft John als een ‘fulltime cheater’. ”Ewbank heeft te veel zieke fantasieën, waarvan ik überhaupt twijfel of Kelly hiervan weet”, vervolgt Coldeweijer. ”Hij zal altijd blijven vreemdgaan.”

Ibiza

Yvonne Coldeweijer gaat echt helemaal los. ”John gaat vaak op vakantie naar Ibiza met vrienden. Hier gebruikt hij verdovende middelen en gaat hij los. Kelly is hier niet bij en weet nergens van. Zo was er een spion die een avondje Ushuaïa met hem heeft meegemaakt in de VIP, in juni 2019. Binnen vijf minuten had hij het nummer van de vriendin van de spion.”

”Hij vroeg waar hierna de after was, want hij had wel zin. Om vijf uur ’s nachts had hij haar geappt waar ze was, maar ze sliep al.” De dame zou zich ‘heel speciaal’ hebben gevoeld, maar zou later hebben gehoord dat John Ewbank diezelfde avond hetzelfde trucje bij een andere dame had gedaan.

Tientallen affaires

Een andere bron meldt aan Yvonne dat ze met John Ewbank naar Ibiza is gevlogen. Het meisje zou twintig jaar zijn geweest en Ewbank zou de affaire geheim hebben willen houden. ”Ze mocht van John de woning niet eens verlaten.”

John zou tientallen affaires hebben gehad met jonge dames, ook in Nederland. Volgens Coldeweijer vertelt hij dit ook aan zijn vrienden. ”Hij deelt de gekste verhalen over jonge meisjes die in zijn studio komen. Vorig jaar heeft hij nog stoer gedaan tegen iemand die te gast was in zijn studio. Het zijn verhalen waar je haren recht overeind van gaan staan.”

Bron: