Bij het Amsterdamse Zomer-concert van Bas Smit en Nicolette van Dam gebeurde gisteren wel iets heel merkwaardigs. De microfoon van André Hazes jr. werd middenin een nummer uitgezet en het concert kwam ten einde. Dit leverde uiteraard veel verbaasde reacties op.

Op het Instagram-account van RealityFBI laten veel teleurgestelde fans van zich horen. “Dat je ondanks er een artiest uitvalt uitloopt is voor het publiek een feestje maar om op deze respectloze manier een artiest af te kappen is zwaar onprofessioneel en dan juist bij de persoon die een nieuwe start wil maken.” Zegt er een. “Dat einde kon echt niet… Middenin het lied stopt alles ermee en er werd geen doei gezegd, niks. Het was net alsof de stroom uitviel”, zegt een ander.

Een fan som somt de problemen perfect op: “Wat een bizar einde. Snap best dat er regels zijn met betrekking tot de tijd, maar dit sloeg werkelijk alles. Wijzig dan iets in je progamma, zodat iedereen een normaal podium verdient. Respectloos naar Hazes. Die jongen staat daar en weet niet waar hij aan toe is!”

Bron: