Glennis Grace was begin 2022 groot nieuws omdat ze samen met een knokploeg een plaatselijke Jumbo in de Jordaan heeft aangevallen. Aanleiding hiervoor zou een aanvaring geweest zijn tussen haar zoontje en een medewerker. Haar zoontje was in de winkel aan het roken en werd er, vanwege tegensputteren, uit geduwd. Glennis werd, vanwege vermeende mishandeling, direct opgepakt en in de cel gegooid. Glennis werd per direct gecanceld, geen optredens… Helemaal niks. Eén lichtpuntje, er stond nog een optreden vast voor de show van Fred van Leer, een van haar beste vrienden… Destijds. Echter heeft ook Fred haar laten vallen. Glennis klapt nu uit de school over hoe dat is gegaan: “Ik weet nog dat ik hem belde. Ik zei van: ‘Ik word nu gecanceld. De ene na de andere cancelt mij.’ En hij was natuurlijk een heel goede vriend van mij.” Maar toen…

Glennis Grace vindt Fred van Leer ‘faya’

Glennis was nog een beetje hoopvol: “Ik weet niet of ik nu te veel ga zeggen, want mensen worden zo snel boos, maar het is niet vanuit mijn persoon boos bedoeld, maar ik vind wel dat ik kan zeggen hoe het ging en hoe het voelde voor mij. ‘Nee, ik ga jou nooit laten vallen. Ik wil dat jij met mij het podium op komt, ik hou je hand vast en let’s go.’” Glennis voelde al nattigheid: “Ik had toch in m’n achterhoofd van: jawel, ik weet dat jij ook met zakelijke belangen te maken hebt, dus dit gaat sowieso faya zijn en dat gebeurde ook. Een week later was dat helemaal weg en the rest is history. Er is niemand bij mij aan de deur gekomen. Niemand van de mensen die voor mij heel persoonlijk waren, waar ik kerst mee heb gevierd, waarvan ik kinderen heb zien opgroeien.”

Het deed Glennis veel pijn!

Glennis Grace vervolgt wat dit met haar gedaan heeft: “Niemand van hen of waar ik een jarenlange vriendschap mee heb gehad is bij mij aan de deur geweest van: luister Glen, ik ga je nu even door elkaar schudden, what the f*ck heb je gedaan, I love you, máár ik moet iets doen wat ik niet wil doen. Als je het me op een bepaalde manier persoonlijk had verteld, dan had ik alle begrip gehad, maar dit ging via andere mensen en mensen die een mening hadden en persoonlijk niks met mij te maken hadden. Dat vond ik persoonlijk denk ik het allerergste.” Glennis vertelt in Real Talk graag meer over hoe ze zichzelf uiteindelijk als het slachtoffer ziet:

Bron: