De recente verhuizing van meerdere BN’ers naar het pittoreske Abcoude zorgt voor opschudding. In de spotlight staat met name Arie Boomsma die nu als fitfluencer bekendstaat. Dorpsbewoners fluisteren over zijn excentrieke escapades. Arie, bekend om zijn gezonde levensstijl wordt nu door velen beschouwd als een dorpsgek. Zijn avonturen in de ijskoude grachten en beekjes van Abcoude hebben hem de bijnaam ‘dumbbelldominee’ opgeleverd, en sommigen vergelijken hem zelfs met het monster van Loch Ness.

De komst van Eva Jinek heeft ook de aandacht getrokken. Normaal gesproken een kalme verschijning op televisie, maar in haar privé-sfeer heeft ze haar ups en downs. Een recent incident waarbij ze overmand door een opwelling in een regenjas van haar man s’avonds door laat het dorp wandelde heeft voor opschudding gezorgd. Met haar witte haar en te grote regenjas die over haar handen hing, leek ze volgens omstanders op een ‘enge kleuter’. Terwijl ze langs een druk restaurant liep begon ze naar binnen te gluren wat bij de etende gasten binnen voor de nodige onrust zorgde.

Eva die twee kinderen heeft en terwijl het keihard regent buiten laat in de avond even een rondje gaat lopen door Abcoude terwijl ze geen honden heeft. Er wordt al geopperd dat het niet zo goed tussen haar en haar man gaat.

Bron: