De familie Borsato is diep geraakt. Hun familiehondje heeft namelijk het leven gelaten. Dochter Jada deelt het verdrietige nieuws via haar Instagram-account met haar volgers.

Bella Borsato

Bij een oude foto van de hond, genaamd Bella, schrijft Jada (21): ”Bella Borsato.” In de story meldt ze dat Bella is heengegaan op 1 december jongstleden.
Bella werd in 2007 geboren en heeft de leeftijd bereikt van zestien jaar. Onder het afscheidsbericht schrijft de dochter van Marco Borsato en Leontine Ruiters: ”Sleepwell pricipessa.”
bora

Feest

Het overlijden van het familiehondje is verdrietig nieuws in een verder best wel feestelijk week. Eerder vierden zowel Jada als Luca hun verjaardagen.
Op Instagram liet de trotse vader Marco van zich horen. Hij feliciteerde Luca met een kort bericht. Met de lieve woorden ‘Vandaag al 25 jaar onze trots’ voor Luca en ‘Al 21 jaar onze trots, gefeliciteerd’ voor Jada, liet hij aan zijn volgers zien hoe gelukkig hij is.

Vervolging

Desondanks staat Marco Borsato een loodzware tijd te wachten. Het Openbaar Ministerie verdenkt hem van het onzedelijk betasten van een minderjarig meisje. Marco heeft tot dusver altijd ontkend dat hij schuldig is aan dit vergrijp.

Dochter Jada reageerde begin oktober nogal bizar op de vervolging van haar vader. Tegenover Shownieuws zei ze dat haar vader dit wel even zou ‘rocken’.
Dat kwam haar op flinke kritiek te staan van onder meer Yvonne Coldewijer, die zelfs beweerde dat Marco ”nog erger is dan Thijs Römer.” Dat zijn flinke uitspraken. Het is nog niet bekend wanneer Marco voor de rechter zal moeten komen.

Bron: